BOEKEN

Wil jij op avontuur? Omdat onze boeking reisgarantie heeft, werkt als volgt:

Nadat je het boekingsformulier hebt ingevuld, nemen wij contact met je op. Daarna sturen wij je een boekingsbevestiging. Als je die hebt ontvangen, ontvang je van STO per e-mail informatie over de financiële afhandeling van de reis. Afhankelijk van het tijdstip van boeken krijg je een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek boekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn.

BETALEN

Omdat de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet direct aan Surf and Ride, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Surf and Ride.  Je zult daarom een factuur en betaallink ontvangen van deze Stichting.

GARANTIE

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Surf and Ride gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Surf and Ride is onderdeel van Develop with Nick. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
 
Bij elk (reis)aanbod van Surf and Ride op deze website is de garantie van STO Garant van toepassing. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

*Als je alleen reist, krijg je een bed in een gedeelde kamer. Mocht je dit niet willen, kan je dit aangeven bij opmerkingen. Dan kunnen we je informeren over de andere opties

**Als je met een groep reist deel je in tweetallen een privekamer. De prijs voor een oneven aantal mensen zal iets hoger uitvallen omdat 1 persoon dan een prive kamer krijgt. Dit zie je terug in je offerte later.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze te bespreken en je avontuur te bevestigen.