MISSIE

Hét alternatief voor de klassieke surf roadtrip met de auto. Surf and Ride maakt van avonturen waarbij surfen voorop staat, maar waarbij wij de route en vervoersmiddel bij elkaar brengen tot een echt avontuur en een vorm van ‘slow travel’.

VERHAAL

Surf and Ride werd eind 2023 opgericht door Anouk een Nick, twee vrienden die al lang met elkaar surfen. In 2021 planden zij een reis samen met 3 andere vrienden: met de fiets langs de Portugese en Spaanse kust, bepakt met tenten, kampeerspullen en surfplanken. Het liet ze zien dat zo’n avontuur mogelijk is en surfen perfect te combineren is met hiken of fietsen in plaats van de ‘good old roadtrip’. In 2024 zetten ze hun reizen voor het eerst open, waarbij je je eigen avontuur kunt hebben zonder het gedoe van de logistiek. En zo werd Surf and Ride geboren.

TEAM

Anouk en Nick op het strand van Pantín, Spanje in 2022.

*Als je alleen reist, krijg je een bed in een gedeelde kamer. Mocht je dit niet willen, kan je dit aangeven bij opmerkingen. Dan kunnen we je informeren over de andere opties

**Als je met een groep reist deel je in tweetallen een privekamer. De prijs voor een oneven aantal mensen zal iets hoger uitvallen omdat 1 persoon dan een prive kamer krijgt. Dit zie je terug in je offerte later.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze te bespreken en je avontuur te bevestigen.